WAAROM EEN LAADPAAL?

Laad je elektrische wagen thuis en efficiënt op.

De elektrische wagens verkopen meer en meer. De autoconstructeurs leggen er dan ook meer en meer focus op bij de productie van nieuwe wagens. Hebt u een elektrische wagen aangeschaft? Prima voor het milieu en jouw portemonnee.

Hoe gaat u de wagen opladen? Wat dacht u van een eigen laadpaal? Nooit meer aanschuiven, geen risico op oververhitting én een pak efficiënter.

Met een laadpaal daalt de laadtijd naar minder dan 6 uur én als u over zonnepanelen beschikt kan u de wagen gratis opladen. Bovendien zijn ze veilig, laadpalen voor thuis zijn zo ontworpen dat ze meer vermogen leveren dan een eenvoudig stopcontact, maar zonder risico op verhitting.

Een laadpaal kan uitgerust zijn met interessante en ‘slimme’ functionaliteiten. Zo kan het vermogen automatisch dalen als er andere grote toestellen ingeschakeld zijn of kan het opladen worden uitgesteld naar een gunstiger tijdstip.

De accu van de auto kan ook gebruikt worden om overtollige energie op te slaan. In de avond en ’s nachts kun je daardoor alsnog profiteren van groene stroom.

De voordelen van een laadpaal

Ecologisch

Met uw zonnepanelen kunt u de hernieuwbare energie voor 100% gebruiken om uw wagen op te laden.

Efficiënt

Met een laadpaal daalt de laadtijd naar minder dan 6 uur. Met een klassiek stopcontact zit je makkelijk aan 10u laadtijd.

Veilig

Het risico op oververhitting of een versleten stopcontact valt weg. Laadpalen zijn speciaal ontworpen om méér vermogen te leveren zonder dat ze verhitten. 

Elektriciteit thuis kost minder dan de elektriciteit aan openbare of gedeelde laadpalen. En als u zonnepanelen hebt, is de elektriciteit zelfs helemaal gratis!

Een fotovoltaïsche installatie met laadpaal
Met een laadpaal haal je nog meer uit je zonnepanelen én je elektriciteitskosten zakken ook. Met een laadpaal thuis of op kantoor word je bovendien nog onafhankelijker, je hoeft immers niet langer in de rij te wachten om je wagen op te laden.
KIES VOOR PLANETPLUS

Je hebt nood aan een partner – geen leverancier. Iemand die
samen met jou bekijkt wat je exact nodig hebt.
Iemand die vertelt welke merken en modellen het best geschikt
zijn voor jouw gebruik. En iemand die de installatie dan ook perfect
plaatst.

Onafhankelijke adviseur

We hebben geen merkafspraken en zijn niet gebonden in onze keuze voor fabrikanten. Jouw huis met jouw energievraag is wat telt.

Betrouwbare leverancier

We werken uitsluitend met kwaliteitsmateriaal. Zo weet je zeker dat uw toestellen de vooropgestelde levensduur gemakkelijk halen. En dat je die investering gegarandeerd terugverdient.

Bekwame installateur

Zonnepanelen, thuisbatterijen of laadpalen plaatsen is een delicaat werk. Onze techniekers hebben veel ervaring en besparen jou zo heel wat ellende.

Interesse in een laadpaal? Thuis of op kantoor?

Neem vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten.

Bel ons op +32 471 60 00 56 of vraag een offerte via mail.